Wintergala 2021

UITGESTELD!!!

Vanwege de huidige coronamaatregelen is het Philomena Winter Gala helaas uitgesteld.

Er volgt spoedig een nieuwe datum.

Op een nog nader te bepalen tijdstip brengt Koninklijke Harmonie Sint Philomena Chevremont u, onder leiding van dirigent Jos Kuipers, in winterse sferen tijdens het Wintergala. Aan dit concert wordt medewerking verleend door Vocaal totaal.

Zanginstituut Vocaal totaal uit Merkelbeek timmert reeds meer dan 30 jaar aan de weg. Projectmatig worden de vocalisten door hun zangcoach Annemie Vallino – Ravetta gebundeld in een koor. De groep zingt en acteert met passie, in bij de muziek passende kleding en decor, en raakt het publiek in de ziel.

Het concert vindt plaats in de Aula Major te Rolduc. Aanvang is om 20.00 uur. Kaarten voor dit concert kosten
€ 17,50 per stuk en zijn te verkrijgen via onze website

Wanneer: n.n.b.