Reünie

In augustus 2019 is het precies 120 jaar geleden dat Koninklijke Harmonie St. Philomena Chevremont werd opgericht. In aanloop naar deze bijzondere verjaardag wordt er een reünie georganiseerd. Deze reünie vindt plaats op zondag 18 november 2018, van 13.00 tot 21.00.

Er zal een groot Philomena-reünie orkest worden gevormd. Onder leiding van dirigent Jos Kuipers en enkele repetitoren zal er gerepeteerd worden aan een gevarieerd programma. De dag wordt afgesloten met een reünieconcert, waaraan tevens onze jeugdleden zullen deelnemen. Uiteraard is er ook tijd om herinneringen en anekdotes te delen.

Wil je graag meespelen, maar beschik je niet meer over een instrument? Geef dit aan op het aanmeldformulier. Dan regelen wij een instrument.

Graag nodigen wij iedereen die Philomena een warm hart toedraagt uit om deel te nemen aan de reünie op zondag 18 november 2018.

Let op: U kunt zich nog altijd aanmelden!

Wanneer: Zondag 18 november
Hoe laat: vanaf 13.00 uur
Waar: Continium Kerkrade!

Tip: Houdt ook het Facebook event in de gaten!