OEPS! Voorspeelavond voorjaar ’17

Onze jeugdleden hebben vol trots laten zien wat zij het afgelopen jaar hebben geleerd!
Jeugd-dirigente Nathalya leidde de jeugdleden door een gevuld programma op vrijdagavond 30 juni in het verenigingslokaal. Jos Kuipers, dirigent van de grote harmonie en deze dag jury, beoordeelde het werk van elk jeugdlid. Nadat de mini-piepers, mega-piepers en OEPS gezamenlijk hadden gemusiceerd voor een groot publiek, kreeg iedere muzikant een certificaat uitgereikt. Ook nam Jos de tijd om complimentjes uit te delen aan ieder individueel muzikantje. De aanwezige ‘Vrung van de Philomeen‘ kregen van de muzikantjes een roos als bedankje voor de financiële steun. Ook werd Ludo bedankt dat hij de taken als jeugd-dirigent de afgelopen tijd op zich heeft genomen. Na de zomerstop neemt Nathalya het weer van hem over.

Bekijk hier de foto’s!

Het volledige programma:

Quintin – Number 81
Noëmi – Luilak
Demi – Caisson Song
Renske – Baas Kimpe en z’n paard
Estée en Milou – Mieke heeft een lammetje
Sarah – Klarinetpret
Stan – Stan’s Rhythmic Reaction
Malaya – Op en neer
Lieke – Mieke hou je vast
Sabine – Surprise, surprise
Dilaya – Boogie Woogie
Job – Lightly Row
Kelly en Milou – It takes two to tango
Luca – Drum and Go
Colin – God save the Queen
Elise – Boogie Woogie
Brecht – Op vakantie

Mini-piepers – Pencil Concerto
Mega-piepers – Cool Rock
OEPS! – Frozen