Carnaval Philomena ’17

‘In bonkte kluure lieët Sjeveemet va ziech hure!
Alaaf de Philomeen!
Zoals elk jaar heeft de harmonie met een sterke bezetting en ontembare energie deelgenomen aan diverse carnavalsactviteiten! Op vrijdagavond is er door enkele leden afgetrapt op het ‘Auw Wievverbal’ in verenigingslokaal Café-zaal Kloth. De dag erna trok de ‘Kingertsóg’ door hartje Kerkrade. De harmonie was er samen met basisschool De Blokkenberg goed vertegenwoordigd! ‘s avonds trok een delegatie van de harmonie naar de Kostümzitsung van de Fidele Jungs Kelz. Na een busrit van een klein uurtje hebben we weer flink van ons laten horen! Carnavalsmaandag stond d’r Jroeësse Tsòg op het programma. Als 83e groep in een indrukwekkende optocht hebben wij de Kerkradenaren langs de straten in de wijken Bleijerheide, Nulland, Holz, Chêvremont en Centrum laten zien dat de Philomeen ‘i bonkte kluure’ staat voor ‘moezziek, sjpass en vraüd’! Ook buiten de harmonie om vinden de leden zich; dinsdag’s werd de carnaval en Hoeëgheet Ruben I in het bijzonder voor de laatste keer dit jaar eer aan gedaan door een aantal leden.
Een geweldige vasteloavend, hei in unserem Viertel!

En natuurlijk hebben we ook foto’s!