Sjpatzeerkonzeët ’16

Tropische klanken!
Op het binnenplein van kasteel Erenstein vond op zondag 10 juli 2016 het “Sjpatzeerkonzeët” plaats. Het was tropisch warm; de meer dan 150 enthousiaste bezoekers zochten allemaal een plekje in de schaduw op. Het was ons eerste concert met onze nieuwe dirigent, Jos Kuipers. Tijdens de concertmiddag kregen alle bezoekers gratis koffie, thee en vlaai aangeboden. Het was een belangrijke dag voor onze allerjongsten, want dit was het eerste optreden van “OEPS” (Opleidings Ensemble Philomena Sjevemet). Onder leiding van jeugd-dirigente Nathalya Lenssen-Kelleter lieten zij al goed van zich horen! De Vrung va de Philomeen lieten zich wederom van hun beste kant zien; Nic Hahn bood namens hen een bastuba aan.

Ook hier zijn foto’s van!